nieuws

Twee merkproducten in een snack

Horeca

Unipro heeft haar Molco de Luxe assortiment met de MMM van Mora samengevoegd. De merkproducten van Mora, zoals de Carreroâ, Pikantoâ en Ribsterâ, werden toegepast in de nieuwe hartige vullingen van het Molco de Luxe assortiment. De Carreroâ de Luxe, een van de meest succesvolle Mora-snacks, heeft een pikante saus in krokant bladerdeegjasje. De Pikantoâ […]

Unipro heeft haar Molco de Luxe assortiment met de MMM van Mora samengevoegd. De merkproducten van Mora, zoals de Carreroâ, Pikantoâ en Ribsterâ, werden toegepast in de nieuwe hartige vullingen van het Molco de Luxe assortiment. De Carreroâ de Luxe, een van de meest succesvolle Mora-snacks, heeft een pikante saus in krokant bladerdeegjasje. De Pikantoâ de Luxe, de bekende pittige gehaktstaaf, is ook in een saus en krokant bladerdeeg. Aan de Ribsterâ de Luxe, een nieuwe lekkernij van Mora, is sweet Spanisch chutney toegevoegd.

De diepgevroren producten zijn verkrijgbaar in een doos waarin 36 stuks. De bereidingstijd in de oven is zo’n 30 minuten.

Informatie: Unipro, Bergen op Zoom, tel. (0800) 022 6086 of www.uniprobakery.com.

Unipro heeft haar Molco de Luxe assortiment met de MMM van Mora samengevoegd. De merkproducten van Mora, zoals de Carreroâ, Pikantoâ en Ribsterâ, werden toegepast in de nieuwe hartige vullingen van het Molco de Luxe assortiment. De Carreroâ de Luxe, een van de meest succesvolle Mora-snacks, heeft een pikante saus in krokant bladerdeegjasje. De Pikantoâ de Luxe, de bekende pittige gehaktstaaf, is ook in een saus en krokant bladerdeeg. Aan de Ribsterâ de Luxe, een nieuwe lekkernij van Mora, is sweet Spanisch chutney toegevoegd.

De diepgevroren producten zijn verkrijgbaar in een doos waarin 36 stuks. De bereidingstijd in de oven is zo’n 30 minuten.

Informatie: Unipro, Bergen op Zoom, tel. (0800) 022 6086 of www.uniprobakery.com.

Reageer op dit artikel