nieuws

Van Eeghem (KHN): ‘Zet departement voor toerisme op

Horeca

Leo van Eeghem, voorzitter van de sector Restaurants van KHN, deed tijdens de opening van de horecabeurzen BBB en EFFF op maandagmiddag een verzoek aan de overheid. De KHN-stijder pleitte in zijn speech voor minder tegenstrijdige regels en voor het opzetten van een ministerie voor Toerisme, waaronder de horeca moet vallen.

Van Eeghem (KHN): ‘Zet departement voor toerisme op

De belangen van de horeca zijn immens groot en moeten beter verdedigd worden’, gaf Van Eeghem de vele aanwezigen tijdens het openingsprogramma mee. ‘Na drie jaar is er een eind gekomen aan de stilstand. We gaan dit jaar twee procent groeien. Dat herstel is snel en hard nodig. Het is nodig dat we de horeca-etalage weer gaan oppoetsen. Daarom dit verzoek aan overheid.’

De belangen van de horeca zijn immens groot en moeten beter verdedigd worden’, gaf Van Eeghem de vele aanwezigen tijdens het openingsprogramma mee. ‘Na drie jaar is er een eind gekomen aan de stilstand. We gaan dit jaar twee procent groeien. Dat herstel is snel en hard nodig. Het is nodig dat we de horeca-etalage weer gaan oppoetsen. Daarom dit verzoek aan overheid.’

Reageer op dit artikel