nieuws

Verantwoord frituren

Horeca

Met Remia Evolution introduceert Remia een totaal assortiment vloeibare frituurvetten met een transvetzuurgehalte kleiner dan één procent. ‘Een nieuwe generatie frituurvetten die inspeelt op het groeiende gezondheidsbewustzijn van de consument’, aldus Remia. Behalve de duurzaamheid van de vloeibare frituurvetten is er ook aan de verpakking gedacht. Door de cirkante 10 liter emmer is er minder […]

Met Remia Evolution introduceert Remia een totaal assortiment vloeibare frituurvetten met een transvetzuurgehalte kleiner dan één procent. ‘Een nieuwe generatie frituurvetten die inspeelt op het groeiende gezondheidsbewustzijn van de consument’, aldus Remia. Behalve de duurzaamheid van de vloeibare frituurvetten is er ook aan de verpakking gedacht. Door de cirkante 10 liter emmer is er minder opslagruimte nodig en is het makkelijk te doseren.

Met Remia Evolution introduceert Remia een totaal assortiment vloeibare frituurvetten met een transvetzuurgehalte kleiner dan één procent. ‘Een nieuwe generatie frituurvetten die inspeelt op het groeiende gezondheidsbewustzijn van de consument’, aldus Remia. Behalve de duurzaamheid van de vloeibare frituurvetten is er ook aan de verpakking gedacht. Door de cirkante 10 liter emmer is er minder opslagruimte nodig en is het makkelijk te doseren.

Het assortiment bestaat uit vier vloeibare frituurvetten met ieder zijn eigen specifieke productvoordelen die aansluiten aan de behoefte van de horecaondernemer; Remia Evolution Gel, Neutraal, Linol en Remiol.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Verkoop Horeca en Grootverbruik tel. 0900 – 23573642 (0900 – Bel Remia) of horeca@remia.nl.

Het assortiment bestaat uit vier vloeibare frituurvetten met ieder zijn eigen specifieke productvoordelen die aansluiten aan de behoefte van de horecaondernemer; Remia Evolution Gel, Neutraal, Linol en Remiol.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Verkoop Horeca en Grootverbruik tel. 0900 – 23573642 (0900 – Bel Remia) of horeca@remia.nl.

Reageer op dit artikel