nieuws

Verrijkte saus in strak pak

Horeca

Nestlé presenteert een nieuwe Buitoni Bolognese saus in een nieuwe, strakke bag-in-box verpakking. ‘Door deze verpakking blijft de smaak en de structuur van de saus behouden. De volle smaak van verse tomaten en echt mals rundergehakt is net als alle andere sauzen van Buitoni, ambachtelijk bereid volgens authentiek Italiaans recept’, meldt de fabrikant. In een […]

Verrijkte saus in strak pak

Nestlé presenteert een nieuwe Buitoni Bolognese saus in een nieuwe, strakke bag-in-box verpakking. ‘Door deze verpakking blijft de smaak en de structuur van de saus behouden. De volle smaak van verse tomaten en echt mals rundergehakt is net als alle andere sauzen van Buitoni, ambachtelijk bereid volgens authentiek Italiaans recept’, meldt de fabrikant. In een handomdraai is deze verrijkte saus door de (instellings)kok te serveren.

Het assortiment bag-in-box verrijkte tomatensauzen bestaat nu uit vier varianten: tomatensaus met gegrilde aubergines, tomatensaus met champignons, tomatensaus met Parmezaanse kaas en de Bolognese saus. De opbrengt per variant is drie liter.

Informatie: Nestlé FoodServices, Diemen, tel. (020) 569 94 09 of customerservice@nl.nestle.com.

Nestlé presenteert een nieuwe Buitoni Bolognese saus in een nieuwe, strakke bag-in-box verpakking. ‘Door deze verpakking blijft de smaak en de structuur van de saus behouden. De volle smaak van verse tomaten en echt mals rundergehakt is net als alle andere sauzen van Buitoni, ambachtelijk bereid volgens authentiek Italiaans recept’, meldt de fabrikant. In een handomdraai is deze verrijkte saus door de (instellings)kok te serveren.

Het assortiment bag-in-box verrijkte tomatensauzen bestaat nu uit vier varianten: tomatensaus met gegrilde aubergines, tomatensaus met champignons, tomatensaus met Parmezaanse kaas en de Bolognese saus. De opbrengt per variant is drie liter.

Informatie: Nestlé FoodServices, Diemen, tel. (020) 569 94 09 of customerservice@nl.nestle.com.

Reageer op dit artikel