nieuws

Vleessnack met unieke vorm

Horeca

Nieuw in het assortiment van Q-linaire is de Steak Grillé. Deze vleessnack is gemaakt van samengesteld rundvlees en is volgens originele braad- en grilltechniek gebraden. De Steak grillé is verkrijgbaar in drie smaakvarianten: French, Toscane en Naturel. Dit kant-en-klaar product weegt circa 80 gram en is te serveren als lunch- en hoofdgerecht. De bereiding is […]

Nieuw in het assortiment van Q-linaire is de Steak Grillé. Deze vleessnack is gemaakt van samengesteld rundvlees en is volgens originele braad- en grilltechniek gebraden. De Steak grillé is verkrijgbaar in drie smaakvarianten: French, Toscane en Naturel. Dit kant-en-klaar product weegt circa 80 gram en is te serveren als lunch- en hoofdgerecht. De bereiding is eenvoudig in oven, magnetron en koekenpan. Verpakt per 24 stuks en verkrijgbaar via de diepvriesleverancier.

Nieuw in het assortiment van Q-linaire is de Steak Grillé. Deze vleessnack is gemaakt van samengesteld rundvlees en is volgens originele braad- en grilltechniek gebraden. De Steak grillé is verkrijgbaar in drie smaakvarianten: French, Toscane en Naturel. Dit kant-en-klaar product weegt circa 80 gram en is te serveren als lunch- en hoofdgerecht. De bereiding is eenvoudig in oven, magnetron en koekenpan. Verpakt per 24 stuks en verkrijgbaar via de diepvriesleverancier.

Om dit product onder de aandacht te brengen, biedt Q-linaire diverse items aan. Daarnaast is het mogelijk om met de leverancier promotiemateriaal afgestemd op de horecaonderneming, te ontwikkelen.

Informatie: Q-linaire Service Office, Best, tel. (0499) 36 62 12 of www.q-linaire.nl.

Om dit product onder de aandacht te brengen, biedt Q-linaire diverse items aan. Daarnaast is het mogelijk om met de leverancier promotiemateriaal afgestemd op de horecaonderneming, te ontwikkelen.

Informatie: Q-linaire Service Office, Best, tel. (0499) 36 62 12 of www.q-linaire.nl.

Reageer op dit artikel