nieuws

Volkskrant kopt: ‘Librije krijgt derde Michelin-ster

Horeca

Volgens de Volkskrant krijgt het Zwolse restaurant De Librije van chef-kok Jonnie Boer en zijn vrouw Thérése vandaag een derde Michelin-ster. Daarmee zou De Librije het tweede restaurant in Nederland worden met drie sterren, de hoogste gastronomische onderscheiding die een restaurant kan krijgen. Of de geruchten waar zijn wordt vanmiddag bekend gemaakt tijdens de persbijeenkomst op de EFFF in Maastricht.

De persvoorlichtster van Michelin in Brussel hield vanochtend nog stijf haar kaken op elkaar. ‘U begrijpt ongetwijfeld dat ik me aan een embargo te houden heb. Ik kan dus niet voor 100 % bevestigen dat het bericht op waarheid berust.’ Op de vraag voor hoeveel procent zij het dan wel kon bevestigen antwoordde zij veelbetekend: ‘Veel, u weet toch ook dat topkok Jonnie Boer fantastisch kookt. Hij heeft niet voor niets een tweesterren-restaurant op dit moment’.

De persvoorlichtster van Michelin in Brussel hield vanochtend nog stijf haar kaken op elkaar. ‘U begrijpt ongetwijfeld dat ik me aan een embargo te houden heb. Ik kan dus niet voor 100 % bevestigen dat het bericht op waarheid berust.’ Op de vraag voor hoeveel procent zij het dan wel kon bevestigen antwoordde zij veelbetekend: ‘Veel, u weet toch ook dat topkok Jonnie Boer fantastisch kookt. Hij heeft niet voor niets een tweesterren-restaurant op dit moment’.

Reageer op dit artikel