Vooral design in nieuw vakblad theme:nl

Het nieuwe glossy horecavakblad theme:nl werd vorige week ten doop gehouden in Jimmy Woo in Amsterdam, tevens onderwerp van het hoofdartikel. Eigenaar Casper Eigenaar Casper Reinders kreeg het eerste exemplaar uitgereikt. Naast zijn hippe zaak worden in theme:nl vooral (natte horeca)zaken belicht waar design een hoofdrol speelt. Net als in de grote broer uit Engeland, theme Magazine.

Daar waren de initiatiefnemers van het nieuwe vakblad Godfried van der Lugt (o.m. ex-Bacardi-Martini) en Marcel Schlaman (NewsCafé in Groningen) al dolenthousiast over. Een Nederlandse versie was een logisch gevolg en volgens hen is er vraag naar en ruimte voor.

Theme:nl wordt vier keer per jaar (oplage: 5000) verspreid in wat zij noemen ‘het topsegment van de hospitality industrie’. De uitgever in Engeland, Mondiale, heeft samen met Van der Lugt en Schlaman een Nederlandse divisie opgezet. Ze kondigen verder het relatie- en belevingsevent bar:nl aan, op 6 en 7 april in de Amsterdam Convention Factory. Ook brengt Mondiale Nederland na de zomer een databank uit met daarin alle mogelijke gegevens van de Top-1000 van vooraanstaande (natte) horecabedrijven, genaamd centro:nl.

Daar waren de initiatiefnemers van het nieuwe vakblad Godfried van der Lugt (o.m. ex-Bacardi-Martini) en Marcel Schlaman (NewsCafé in Groningen) al dolenthousiast over. Een Nederlandse versie was een logisch gevolg en volgens hen is er vraag naar en ruimte voor.

Theme:nl wordt vier keer per jaar (oplage: 5000) verspreid in wat zij noemen ‘het topsegment van de hospitality industrie’. De uitgever in Engeland, Mondiale, heeft samen met Van der Lugt en Schlaman een Nederlandse divisie opgezet. Ze kondigen verder het relatie- en belevingsevent bar:nl aan, op 6 en 7 april in de Amsterdam Convention Factory. Ook brengt Mondiale Nederland na de zomer een databank uit met daarin alle mogelijke gegevens van de Top-1000 van vooraanstaande (natte) horecabedrijven, genaamd centro:nl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.