nieuws

Winst Kerkhoff werd uitgebreid gevierd

Horeca

Voor mij was het winnen van de Nationale Catering Award een pluim voor de gehele organisatie van La Vie. Een stukje vakerkenning voor ons enthousiast en dienstverlenend personeel. Dit hebben wij ook uitgebreid gevierd en overgebracht tijdens een speciale bijeenkomst.
Direct na de uitreiking hebben wij een nieuwsbrief verzonden aan onze vaste opdrachtgevers. De reacties waren warm en belangstellend en de bloemstukken en felicitatiebrieven stroomden binnen. Opdrachtgevers gunden het ons ook en vonden het terecht dat wij wonnen.

Verder zijn in onze branche weinig meetpunten. Wij hebben geen sterren en bestekjes, zoals restaurants die kennen. Natuurlijk is het wel zo dat wij elke dag worden opgepept door de reacties van gasten, die tijdens partijen hun mate van tevredenheid laten blijken.

Het logo van de Award gebruiken wij in onze reclame-uitingen en geven de nodige positieve respons. Het wordt goed gelezen en opgemerkt door mensen.

Uiteraard blijven wij ook na het winnen van deze award op beide benen staan en gaan we elke dag voor het resultaat om gasten tevreden te maken. Daarnaast zijn en blijven wij kritisch op ons eigen product en onze mate van dienstverlening.

Tot slot mijn complimenten over het gehele verloop naar de verkiezing toe. Goede volgorde, fijn bedrijfsbezoek en een spannende en goed verzorgde verkiezing en uitreiking op Fort Voordorp in Groenekan.

Gerard Kerkhoff

Reageer op dit artikel