nieuws

Altijd laagste kamerprijs bij Marriott

Horeca

Altijd het meest aantrekkelijke tarief voor een hotelkamer. Marriott biedt dit aan met de lancering van het ‘Best Available Rate Programma’. Met het programma garandeert het hotelbedrijf dat de agent altijd het best beschikbare tarief kan bieden op het moment van de boeking.

Het vergemakkelijken van het verkoopproces en het verkorten van de benodigde tijd om een hotelboeking te maken. Nog twee voordelen van het programma, meldt Marriott in een persschrijven. Reisagenten hoeven nu niet meer in het GDS systeem of via andere kanalen te zoeken naar het laagste tarief van de klant. Het laagste tarief is met het nieuwe programma direct zichtbaar. Vraagt een agent een contracttarief op, dan zal deze eerst op het scherm verschijnen gevolgd door het ‘Best Available Rate’.

Dit programma sluit aan op Marriott’s nieuwe ‘Look No Further SM’-garantie, dat eerder dit jaar is gelanceerd. ‘Look No Further SM’ verzekert dat het eboden tarief daadwerkelijk het laagst mogelijke tarief in de markt is. De klant zal zelf nooit een lager tarief kunnen vinden via bijvoorbeeld internet of rechtstreeks bij de hotels. Aldus Marriott.

Reageer op dit artikel