nieuws

Beatrix bij jubileumcongres Hotelschool Den Haag

Horeca

Koningin Beatrix is op 19 maart aanwezig bij het internationale jubileumcongres van de Hotelschool Den Haag. De vorstin zal een deel van het congres bijwonen en een gedenkplaat onthullen. Dit ter ere van het 75-jarige bestaan van de school.

Het internationale congres vindt plaats in het Kurhaus Hotel in Scheveningen en heeft als thema ‘The art of the hospitality industry’. De focus hierbij ligt op de kunst van gastvrijheid, zowel vanuit historisch als toekomstig perspectief.

Leonard van der Hoeven, voorzitter van de Raad van Toezicht van Hotelschool Den Haag, opent het congres. Gevolgd door Wim Dooge, voorzitter van het Collega van Bestuur. Dooge spreekt over de relatie tussen de Nederlandse schilderkunst en de Nederlandse gastvrijheid. Burgemeester van Den Haag, Wim Deetman, gaat als spreker in op de rol van Den Haag als gastheer voor de internationale gemeenschap die werkt en woont in de residentie.

Oud-student Roeland Vos, tegenwoordig werkzaam bij Starwood Hotels & Resorts Worldwide, vertelt over het belang van design in hotelconcepten. En oud-student Marc Bolland sluit het ochtendprogramma met zijn verhaal over de kunst van het creëren van een merk.

Tijdens het middagprogramma van de internationale hogeschool voor hotelmanagement maken de congresgasten kennis met succesverhalen van internationale horecabedrijven. Dit gebeurt in de vorm van presentaties, gevolgd door korte discussies.

Het internationale congres vindt plaats in het Kurhaus Hotel in Scheveningen en heeft als thema ‘The art of the hospitality industry’. De focus hierbij ligt op de kunst van gastvrijheid, zowel vanuit historisch als toekomstig perspectief.

Leonard van der Hoeven, voorzitter van de Raad van Toezicht van Hotelschool Den Haag, opent het congres. Gevolgd door Wim Dooge, voorzitter van het Collega van Bestuur. Dooge spreekt over de relatie tussen de Nederlandse schilderkunst en de Nederlandse gastvrijheid. Burgemeester van Den Haag, Wim Deetman, gaat als spreker in op de rol van Den Haag als gastheer voor de internationale gemeenschap die werkt en woont in de residentie.

Oud-student Roeland Vos, tegenwoordig werkzaam bij Starwood Hotels & Resorts Worldwide, vertelt over het belang van design in hotelconcepten. En oud-student Marc Bolland sluit het ochtendprogramma met zijn verhaal over de kunst van het creëren van een merk.

Tijdens het middagprogramma van de internationale hogeschool voor hotelmanagement maken de congresgasten kennis met succesverhalen van internationale horecabedrijven. Dit gebeurt in de vorm van presentaties, gevolgd door korte discussies.

Reageer op dit artikel