nieuws

Betaalde catering bij vliegtuigmaatschappij Dutchbird

Horeca

Vliegtuigmaatschappij Dutchbird stapt over naar betaalde catering. Een maaltijd aan boord van de op Zuid-Europa vliegende Nederlandse maatschappij kost voortaan acht euro.Dutchbird werkte tot voor kort met het all inclusive systeem en maakte daarbij gebruik van de catering van Martinair Partyservice tijdens al haar vluchte

Dutchbird schaft de gratis catering af om beter te kunnen concurreren. Aan deze koerswijziging ging een behoorlijke tijd vooraf. De consument kan nu ter plaatse een maaltijd bestellen of bij het reisbureau een voucher kopen.

Dutchbird schaft de gratis catering af om beter te kunnen concurreren. Aan deze koerswijziging ging een behoorlijke tijd vooraf. De consument kan nu ter plaatse een maaltijd bestellen of bij het reisbureau een voucher kopen.

Reageer op dit artikel