nieuws

Compass Group in VS in zee met topkok

Horeca

De in Oostenrijk geboren en sinds zijn 24ste in de Verenigde Staten woonachtige befaamde kok Wolfgang Puck is een samenwerkingsverband aangegaan met cateraar Compass Group. Sinds kort participeert cateraar Compass in de cateringtak van Puck; Wolfgang Puck Catering and Events.

Een woordvoerder van Compass Group North American Division meldt dat de samenwerking ‘nuttig is voor Compass en een groei teweeg brengt in de high profile catering wereldwijd’. De orderportefeuille van Compass bevat onder andere de cliënten Microsoft, IBM en de Universiteit van Arkansas.

Pucks carrière begon in de jaren tachtig met Spago, een zogenaamde pizzeria voor beroemde personen. Vervolgens opende hij elf luxe restaurant en startte hij in 1998 Wolfgang Puck Catering and Events. Daarnaast heeft Puck een wekelijkse kookshow op het culinaire tv-station Food Network en heeft hij meerdere kookboeken achter zijn naam staan.

Wolfgang Puck Catering and Events is vooral gericht op het verzorgen van de catering van filmsterrengala’s en award-uitreikingen. Met de samenwerking probeert Compass optimaal te profiteren van de expertise van Wolfgang Puck.

Een woordvoerder van Compass Group North American Division meldt dat de samenwerking ‘nuttig is voor Compass en een groei teweeg brengt in de high profile catering wereldwijd’. De orderportefeuille van Compass bevat onder andere de cliënten Microsoft, IBM en de Universiteit van Arkansas.

Pucks carrière begon in de jaren tachtig met Spago, een zogenaamde pizzeria voor beroemde personen. Vervolgens opende hij elf luxe restaurant en startte hij in 1998 Wolfgang Puck Catering and Events. Daarnaast heeft Puck een wekelijkse kookshow op het culinaire tv-station Food Network en heeft hij meerdere kookboeken achter zijn naam staan.

Wolfgang Puck Catering and Events is vooral gericht op het verzorgen van de catering van filmsterrengala’s en award-uitreikingen. Met de samenwerking probeert Compass optimaal te profiteren van de expertise van Wolfgang Puck.

Reageer op dit artikel