nieuws

Eerste paal voor nieuw evenementencomplex in de Betuwe

Horeca

In het groene hart van industrieterrein Medel te Tiel is onlangs de eerste paal geslagen voor evenementencomplex ‘The Open’, een nieuw business-to-business concept voor events en meetings. The Open is een initiatief van Ed van Loo, die met zijn concept de huidige regels van de b-to-b markt wil doorbreken door, naar eigen zeggen, alles bespreekbaar te maken en geen idee te schuwen.

Ontwerper Walter van Meyl is aangetrokken om dit concept vorm te geven. Op de 6 ha grote locatie zal een complex verrijzen, dat met zijn koperen dak en twee torens al van afstand de aandacht moet trekken.

De catering van The Open is in handen van een eigen keukenbrigade onder leiding van chef-kok Ruud Schors. De keuken bestaat voornamelijk uit klassieke en moderne gerechten, maar ook de internationale keuken behoort tot de mogelijkheden.

Oplevering is gepland in juli, vanaf half augustus is de locatie operationeel.www.theopen.nl

Ontwerper Walter van Meyl is aangetrokken om dit concept vorm te geven. Op de 6 ha grote locatie zal een complex verrijzen, dat met zijn koperen dak en twee torens al van afstand de aandacht moet trekken.

De catering van The Open is in handen van een eigen keukenbrigade onder leiding van chef-kok Ruud Schors. De keuken bestaat voornamelijk uit klassieke en moderne gerechten, maar ook de internationale keuken behoort tot de mogelijkheden.

Oplevering is gepland in juli, vanaf half augustus is de locatie operationeel.www.theopen.nl

Reageer op dit artikel