nieuws

Fietsvedette dood aangetroffen in Italiaanse hotelkamer

Horeca

Het levenloze lichaam van de Italiaanse topwielrenner Marco Pantani is aangetroffen in een hotelkamer. Hotelpersoneel van het driesterren hotel Le Rose in de Italiaanse badplaats Rimini nabij de Adriatische kust, sloeg zaterdag alarm nadat de 34-jarige fietskampioen de hele dag niet van zijn kamer was afgekomen. In de hotelkamer werd Pantani dood gevonden.

Hotelpersoneel zou het halfnaakte lichaam van de Italiaan zaterdag naast bed op de vloer van zijn kamer hebben gevonden, nadat de portier zijn afwezigheid had opgemerkt en alarm sloeg. Medewerkers van het hotel hebben tevens verklaard dat Pantani enkele dagen geleden een kamer had geboekt en dat hij toen ‘raar en nogal afwezig’ overkwam. In de hotelkamer vond de politie geneesmiddelen om depressies te bestrijden. De doodsoorzaak is waarschijnlijk een overdosis of zelfmoord. Pantani kwam uit het Italiaanse kustdorpje Cesenatino, waar zijn moeder een broodjeszaak runt.

Hotelpersoneel zou het halfnaakte lichaam van de Italiaan zaterdag naast bed op de vloer van zijn kamer hebben gevonden, nadat de portier zijn afwezigheid had opgemerkt en alarm sloeg. Medewerkers van het hotel hebben tevens verklaard dat Pantani enkele dagen geleden een kamer had geboekt en dat hij toen ‘raar en nogal afwezig’ overkwam. In de hotelkamer vond de politie geneesmiddelen om depressies te bestrijden. De doodsoorzaak is waarschijnlijk een overdosis of zelfmoord. Pantani kwam uit het Italiaanse kustdorpje Cesenatino, waar zijn moeder een broodjeszaak runt.

Reageer op dit artikel