nieuws

Film over dertig dagen eten bij McDonald’s

Horeca

Dertig dagen achter elkaar ontbijt, lunch en avondeten nuttigen bij McDonald’s. Dat is het verhaal van de documentaire ‘Super Size me’ die deze maand in de Verenigde Staten in première gaat. Daarin ondergaat regisseur en hoofdpersoon Morgan Spurlock dit lot.

In de bijna honderd minuten durende documentaire eet Spurlock dertig dagen bij fastfoodgigant McDonald’s. De film vertelt het effect hiervan op zijn lichaam en geest. Na een ‘Mc-reis’ van een maand krijgt de hoofdrolspeler last van een vergiftigde lever, te hoog cholesterol en gevoelens van depressiviteit.

In de bijna honderd minuten durende documentaire eet Spurlock dertig dagen bij fastfoodgigant McDonald’s. De film vertelt het effect hiervan op zijn lichaam en geest. Na een ‘Mc-reis’ van een maand krijgt de hoofdrolspeler last van een vergiftigde lever, te hoog cholesterol en gevoelens van depressiviteit.

Reageer op dit artikel