nieuws

Gewonde bij schietpartij voor cafetaria

Horeca

Bij een schietpartij in Groningse wijk Beijum is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. De schietpartij vond plaats rond tien uur voor een cafetaria in winkelcentrum Oost, aldus Radio Tv Noord.

Een grote groep mensen had ruzie gekregen aldaar. Vervolgens werd een tiental schoten gelost, vermoedelijk door een en dezelfde persoon. Een man raakte gewond, hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen zijn niet ernstig. De schutter is nog voortvluchtig.

Een grote groep mensen had ruzie gekregen aldaar. Vervolgens werd een tiental schoten gelost, vermoedelijk door een en dezelfde persoon. Een man raakte gewond, hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen zijn niet ernstig. De schutter is nog voortvluchtig.

Reageer op dit artikel