nieuws

Grote brand in Chinees restaurant in Dokkum

Horeca

In het centrum van de stad Dokkum woedt een zeer grote brand in een Chinees restaurant. Verscheidene korpsen van de Friese brandweer zijn met vier bluswagens ter plaatse. Er zijn vier slachtoffers met lichte brandwonden en ademhalingsproblemen naar ziekenhuizen in Dokkum en Leeuwarden gebracht.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand in de woning boven het restaurant ontstaan. Na ontdekking van de brand zijn de bezoekers van het restaurant onmiddellijk naar buiten gegaan. De slachtoffers, twee ouders en hun kinderen, wisten eveneens zelf uit het pand te komen. Het sein brand meester is inmiddels gegeven.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand in de woning boven het restaurant ontstaan. Na ontdekking van de brand zijn de bezoekers van het restaurant onmiddellijk naar buiten gegaan. De slachtoffers, twee ouders en hun kinderen, wisten eveneens zelf uit het pand te komen. Het sein brand meester is inmiddels gegeven.

Reageer op dit artikel