nieuws

Hoge rendement vaatwasmachine

Horeca

De AMX(X) doorschuifvaatwasmachines is nieuw van Hobart Foster. ‘De eenvoudigste bediening, het beste wasresultaat en hoogste rendement zijn slechts een paar voordelen van deze doorschuifvaatwasmachine’, aldus de leverancier. De status van de machine is in een oogopslag van het bedieningspaneel af te lezen. De kap is met een vinger te openen en te sluiten en […]

De AMX(X) doorschuifvaatwasmachines is nieuw van Hobart Foster. ‘De eenvoudigste bediening, het beste wasresultaat en hoogste rendement zijn slechts een paar voordelen van deze doorschuifvaatwasmachine’, aldus de leverancier. De status van de machine is in een oogopslag van het bedieningspaneel af te lezen. De kap is met een vinger te openen en te sluiten en is rondom gesloten. Dit laatste zorgt voor lagere energiekosten en een optimale hygiëne. De machine is aan de achterzijde voorzien van een RVS paneel waardoor deze ook geschikt is voor een eilandopstelling.

Er zijn twee modellen verkrijgbaar. Het basis model AMX-900 en AMXX-1300. Deze laatste heeft mogelijkheden zoals energieterugwinning, extra gereedschappen- en pannenwasprogramma en een ingebouwde waterontharder.

Informatie: Hobart Foster Holland, tel. (0348) 46 26 02 of www.hobartfoster.nl.

De AMX(X) doorschuifvaatwasmachines is nieuw van Hobart Foster. ‘De eenvoudigste bediening, het beste wasresultaat en hoogste rendement zijn slechts een paar voordelen van deze doorschuifvaatwasmachine’, aldus de leverancier. De status van de machine is in een oogopslag van het bedieningspaneel af te lezen. De kap is met een vinger te openen en te sluiten en is rondom gesloten. Dit laatste zorgt voor lagere energiekosten en een optimale hygiëne. De machine is aan de achterzijde voorzien van een RVS paneel waardoor deze ook geschikt is voor een eilandopstelling.

Er zijn twee modellen verkrijgbaar. Het basis model AMX-900 en AMXX-1300. Deze laatste heeft mogelijkheden zoals energieterugwinning, extra gereedschappen- en pannenwasprogramma en een ingebouwde waterontharder.

Informatie: Hobart Foster Holland, tel. (0348) 46 26 02 of www.hobartfoster.nl.

Reageer op dit artikel