nieuws

Horecamedewerkster wint modellenwedstrijd grootste sportblad VS

Horeca

Een horecamedewerkster uit Los Angeles heeft een ‘zwempakmodellenwedstrijd’ van het grootste Amerikaanse sportblad Sports Illustrated gewonnen. Naast een reportage in het vandaag verschenen sportblad krijgt de 20-jarige Michelle Lombardo een auto en een driejarig contract bij modellenbureau NEXT Model Management in New York.

Naast het werken als gastvrouw in een restaurant richt de uit Glastonbury in de staat Connecticut afkomstige Lombardo zich volledig op haar modellencarrière. De kans is dan ook groot dat ze de horeca binnenkort vaarwel zegt. Vooral nu ze een contract bij NEXT Model Management heeft getekend. Met die verbintenis is een bedrag gemoeid van $ 75.000,-.

Naast het werken als gastvrouw in een restaurant richt de uit Glastonbury in de staat Connecticut afkomstige Lombardo zich volledig op haar modellencarrière. De kans is dan ook groot dat ze de horeca binnenkort vaarwel zegt. Vooral nu ze een contract bij NEXT Model Management heeft getekend. Met die verbintenis is een bedrag gemoeid van $ 75.000,-.

Reageer op dit artikel