nieuws

Intensieve samenwerking SVH en IJscentrum van start

Horeca

Het IJscentrum gaat intensief samenwerken met SVH. Doel van de samenwerking is de uitvoering en organisatie van kleinschalige activiteiten binnen de ijsbranche mogelijk en betaalbaar te houden. Het gaat om activiteiten als de organisatie en uitvoering van de branche-examens en het ontwikkelen van examenopdrachten. Bovendien worden de ijsopleidingen en -examens in één plaats, Wageningen, geconcentreerd.

Door deze benaderingswijze zullen de kosten per deelnemer aan ijsopleidingen en -examens aanzienlijk minder worden. Op langere termijn wordt er gedacht over integratie van de praktijk- en theorieleerstof. Nieuw is ook dat op het terrein van voorlichting nauwer zal worden samengewerkt.

Door deze benaderingswijze zullen de kosten per deelnemer aan ijsopleidingen en -examens aanzienlijk minder worden. Op langere termijn wordt er gedacht over integratie van de praktijk- en theorieleerstof. Nieuw is ook dat op het terrein van voorlichting nauwer zal worden samengewerkt.

Reageer op dit artikel