nieuws

Interieurtrend gaat noordelijke provincies niet voorbij

Horeca

Flexibel horecameubilair. Volgens Eric Roest van Satelliet Meubelen bieden deze producten prima mogelijkheden in te spelen op de veranderende consument. Die heeft immers op steeds meer momenten van de dag behoefte aan eten en drinken. En daar liggen voor horecaondernemers mogelijkheden.

‘Kijk naar tankstations’, stelt Roest tijdens de Horesca. ‘Dat is het beste voorbeeld van de zogeheten take-away-trend buiten de horeca. De horeca kan hier prima op inspelen met de inrichting van de zaak. Neem nou een in hoogte verstelbare tafel. ’s Middags is het een tafel in een eetzaak. Een paar uur later een hangtafel in een volle kroeg.’

Michel Westerbeek, vertegenwoordiger voor Noord-Nederland, merkt duidelijk dat de noordelijke provincies achterlopen qua trends. ‘Natuurlijk is het noorden ook bezig met vernieuwing. Maar minder snel dan het westen. Neem nou het Nieuwscafé in Groningen. Strak, modern, veel noviteiten. En vergeet de architecten niet. Die zijn geïnteresseerd in vernieuwing en inspireren ondernemers.’

Overdag:

’s Avonds:

‘Kijk naar tankstations’, stelt Roest tijdens de Horesca. ‘Dat is het beste voorbeeld van de zogeheten take-away-trend buiten de horeca. De horeca kan hier prima op inspelen met de inrichting van de zaak. Neem nou een in hoogte verstelbare tafel. ’s Middags is het een tafel in een eetzaak. Een paar uur later een hangtafel in een volle kroeg.’

Michel Westerbeek, vertegenwoordiger voor Noord-Nederland, merkt duidelijk dat de noordelijke provincies achterlopen qua trends. ‘Natuurlijk is het noorden ook bezig met vernieuwing. Maar minder snel dan het westen. Neem nou het Nieuwscafé in Groningen. Strak, modern, veel noviteiten. En vergeet de architecten niet. Die zijn geïnteresseerd in vernieuwing en inspireren ondernemers.’

Overdag:

’s Avonds:

Reageer op dit artikel