nieuws

Internetproef Délifrance met broodjesverkoop

Horeca

Broodjesketen Délifrance biedt sinds kort consumenten de mogelijkheid broodjes via internet te bestellen. Vijf vestigingen van de keten doen mee aan de pilot: Vlissingen, Arnhem (Kronenburg), Diemen, Utrecht en Zwijndrecht. Bestellers kunnen de broodjes ophalen, maar het is ook mogelijk de broodjes te laten bezorgen.

Bezorging is echter wel voorbehouden aan mensen die in het verzorgingsgebied van de vestiging wonen. Iedere Délifrance-ondernemer bepaalt individueel de grenzen van dit verzorgingsgebied. De proef wordt in het eerste kwartaal van 2004 geëvalueerd. Na de eerste maand is het bedrijf ‘tevreden’ over de proef, zonder cijfers te willen noemen.

Bezorging is echter wel voorbehouden aan mensen die in het verzorgingsgebied van de vestiging wonen. Iedere Délifrance-ondernemer bepaalt individueel de grenzen van dit verzorgingsgebied. De proef wordt in het eerste kwartaal van 2004 geëvalueerd. Na de eerste maand is het bedrijf ‘tevreden’ over de proef, zonder cijfers te willen noemen.

Reageer op dit artikel