nieuws

Justitie eist celstraf tegen kok cateringbedrijf

Horeca

De kok van het in augustus afgebrande cateringbedrijf La Tretterie in Etten-Leur heeft een gevangenisstraf van dertig maanden tegen zich horen eisen. De 28-jarige kok wordt door justitie verdacht van het opzettelijk in brand steken van het cateringbedrijf.

Tijdens de rechtszaak in Breda werd duidelijk dat de keukenmedewerker een kartonnen doos op de kookplaat zette en de knoppen vervolgens vol opendraaide. Wat hem bezielde, kon hij niet verklaren. Op 26 februari doet de rechtbank Breda uitspraak.

Tijdens de rechtszaak in Breda werd duidelijk dat de keukenmedewerker een kartonnen doos op de kookplaat zette en de knoppen vervolgens vol opendraaide. Wat hem bezielde, kon hij niet verklaren. Op 26 februari doet de rechtbank Breda uitspraak.

Reageer op dit artikel