nieuws

Kooistra heeft Cohen uitgenodigd voor gesprek

Horeca

Sjoerd Kooistra wijst de verdachtmaking van onwettelijk handelen met diverse horecazaken in Amsterdam van de hand. De horecatycoon is niet onder de indruk dat de burgemeester Job Cohen een onderzoek wil starten. Kooistra wil Cohen graag uitleggen wat hij doet. In een brief heeft hij de burgemeester uitgenodigd voor een gesprek.

‘Met sluitingen en faillissementen van pachters heb ik niets te maken’, laat Kooistra weten in Het Parool. ‘Ik heb Cohen een brief gestuurd, dat ik graag een gesprek met hem wil. Dan leg ik hem uit, wat ik doe. Ik heb nog geen reactie gehad’.

Kooistra kwam onlangs nadrukkelijk in het nieuws na de sluiting van de Oesterbar in Amsterdam. Personeel van het horecabedrijf schreef daarop burgemeester Cohen een brief met de vraag een onderzoek te starten naar de handelswijze van Kooistra.

Reageer op dit artikel