nieuws

McDonald’s in Londen gaat op chique

Horeca

McDonald’s gaat veertig vestigingen in Groot-Brittannië opwaarderen. De vestigingen worden voorzien van lederen leunstoelen en veel chroom en glas. De ambiance oogt door aanpassingen van het interieur luxer. De verkrijgbare eetwaar blijft hetzelfde.

Deze week wordt het eerste ‘chique’ filiaal van McDonald’s geopend op The Strand, in het centrum van Londen ten noorden van het St. James’s Park. Volgens een woordvoerster van de hamburgerketen is het de bedoeling dat keurige dames die willen lunchen dat voortaan doen in deze opgeknapte restaurants.

Deze week wordt het eerste ‘chique’ filiaal van McDonald’s geopend op The Strand, in het centrum van Londen ten noorden van het St. James’s Park. Volgens een woordvoerster van de hamburgerketen is het de bedoeling dat keurige dames die willen lunchen dat voortaan doen in deze opgeknapte restaurants.

Reageer op dit artikel