Nationale Catering Awards: genomineerden zijn bekend

De vakjury van de Nationale Catering Awards kwam begin deze week bijeen om de twaalf genomineerden voor 2004 te bepalen. De juryleden zijn er, na uitvoerig overleg, in geslaagd om in iedere categorie drie absolute toppers uit te kiezen waaruit de komende weken de vier allerbesten van 2004 worden bepaald.

Inmiddels is de jury begonnen de genomineerden te ondervragen en te screenen, om uiteindelijk op 8 april bekend te kunnen maken wie er dit jaar met de ‘Oscars van de cateringbranche’ vandoor gaan. Wilt u weten wie de twaalf genomineerden zijn, hou dan de komende nummers van Catering Magazine in de gaten. Ook via de website van Catering Magazine, www.zibb.nl/horeca kunt u de komende tijd alles te weten komen over de genomineerden.

De jury
De jury van de Nationale Catering Awards 2004 staat onder leiding van juryvoorzitter Martine Zuil, hoofdredacteur van Catering Magazine, en bestaat verder uit:
Thom Oosterom, sinds 1998 accountmanager contractcatering bij het Bedrijfschap Horeca en Catering in Zoetermeer. Voor die tijd werkte hij jarenlang in diverse management- en directiefuncties binnen de contractcatering. Hij is dus meer dan thuis in de categorie bedrijfscatering. Hij wordt terzijde gestaan door de winnaar in de categorie bedrijfscatering van 2003: Jean Claude Engelen.
Theo Pieper, vice-president van het Koksgilde en daarnaast hoofd voeding in de keuken van de Stichting Nijenborch, locatie Wiedenbroek in Haaksbergen. Theo Pieper volgde zo’n beetje alle denkbare opleidingen op het gebied van bakkerij, slagerij en horeca en is nu al bijna 30 jaar werkzaam in de instellingenwereld. In de categorie instellingscatering staat de winnaar van 2003 Stan Mertens hem bij in de jurering.
Theo van Brussel is in horeca en catering bekend als senior consultant bij zijn eigen adviesbureau Foodstep te Wageningen. Door zijn jarenlange ervaring in het adviseren en trainen van managers en medewerkers mag Theo van Brussel een allrounder genoemd worden, die weet waar hij over praat als het om gastheerschap gaat. Hij wordt in zijn jurering geassisteerd door Inge Westerhof, die vorig jaar de Award won in de categorie gastheerschap.
Milo Berlijn, directeur, eigenaar én trainer van het Bilthovense trainings- en projectbegeleidingsbureau TrainMark en inmiddels zeer ervaren in de diverse facetten van de partycatering. Hij kent de knelpunten en uitdagingen in deze branche als geen ander en is dus specialist bij uitstek in de wondere partywereld. Gerard Kerkhoff, die in 2003 de Award in de categorie partycatering won, helpt hem de winnaar van 2004 te bepalen.

De uitreiking
De Nationale Catering Awards 2004 worden uitgereikt op een even stijlvolle als sfeervolle locatie: Fort St. Gertrudis in het Brabantse Geertruidenberg. Op 8 april aanstaande vormt dit uit 1776 stammende fort het toneel voor de feestelijke uitreiking van de Awards. Twee eeuwen lang deed het fort dienst als wapenarsenaal, straks staan hier dus twaalf cateringkanjers er naast elkaar om te horen wie de allerbesten zijn in de verschillende segmenten van het vak.

De presentatie van de avond is dit jaar in handen van niemand minder dan Tom Egbers. Bekend als Studio Sport-presentator, maar ook als auteur van de voetbalroman De Zwarte Meteoor, als presentator van onder meer het muziekprogramma Tom en Herrie en als professioneel discussieleider in den lande.

Inmiddels is de jury begonnen de genomineerden te ondervragen en te screenen, om uiteindelijk op 8 april bekend te kunnen maken wie er dit jaar met de ‘Oscars van de cateringbranche’ vandoor gaan. Wilt u weten wie de twaalf genomineerden zijn, hou dan de komende nummers van Catering Magazine in de gaten. Ook via de website van Catering Magazine, www.zibb.nl/horeca kunt u de komende tijd alles te weten komen over de genomineerden.

De jury
De jury van de Nationale Catering Awards 2004 staat onder leiding van juryvoorzitter Martine Zuil, hoofdredacteur van Catering Magazine, en bestaat verder uit:
Thom Oosterom, sinds 1998 accountmanager contractcatering bij het Bedrijfschap Horeca en Catering in Zoetermeer. Voor die tijd werkte hij jarenlang in diverse management- en directiefuncties binnen de contractcatering. Hij is dus meer dan thuis in de categorie bedrijfscatering. Hij wordt terzijde gestaan door de winnaar in de categorie bedrijfscatering van 2003: Jean Claude Engelen.
Theo Pieper, vice-president van het Koksgilde en daarnaast hoofd voeding in de keuken van de Stichting Nijenborch, locatie Wiedenbroek in Haaksbergen. Theo Pieper volgde zo’n beetje alle denkbare opleidingen op het gebied van bakkerij, slagerij en horeca en is nu al bijna 30 jaar werkzaam in de instellingenwereld. In de categorie instellingscatering staat de winnaar van 2003 Stan Mertens hem bij in de jurering.
Theo van Brussel is in horeca en catering bekend als senior consultant bij zijn eigen adviesbureau Foodstep te Wageningen. Door zijn jarenlange ervaring in het adviseren en trainen van managers en medewerkers mag Theo van Brussel een allrounder genoemd worden, die weet waar hij over praat als het om gastheerschap gaat. Hij wordt in zijn jurering geassisteerd door Inge Westerhof, die vorig jaar de Award won in de categorie gastheerschap.
Milo Berlijn, directeur, eigenaar én trainer van het Bilthovense trainings- en projectbegeleidingsbureau TrainMark en inmiddels zeer ervaren in de diverse facetten van de partycatering. Hij kent de knelpunten en uitdagingen in deze branche als geen ander en is dus specialist bij uitstek in de wondere partywereld. Gerard Kerkhoff, die in 2003 de Award in de categorie partycatering won, helpt hem de winnaar van 2004 te bepalen.

De uitreiking
De Nationale Catering Awards 2004 worden uitgereikt op een even stijlvolle als sfeervolle locatie: Fort St. Gertrudis in het Brabantse Geertruidenberg. Op 8 april aanstaande vormt dit uit 1776 stammende fort het toneel voor de feestelijke uitreiking van de Awards. Twee eeuwen lang deed het fort dienst als wapenarsenaal, straks staan hier dus twaalf cateringkanjers er naast elkaar om te horen wie de allerbesten zijn in de verschillende segmenten van het vak.

De presentatie van de avond is dit jaar in handen van niemand minder dan Tom Egbers. Bekend als Studio Sport-presentator, maar ook als auteur van de voetbalroman De Zwarte Meteoor, als presentator van onder meer het muziekprogramma Tom en Herrie en als professioneel discussieleider in den lande.