nieuws

NH Hoteles houdt open dag voor reisbranche

Horeca

NH Hoteles houdt een open dag voor de reisbranche om te laten zien wat het te bieden heeft. Daarvoor houdt het hotelbedrijf op 11 maart de eerste NH Worldwide Event in NH Koningshof te Veldhoven. Touroperators kunnen dan proeven van de kwaliteit, sfeer en culinaire standaards van de 240 NH Hoteles in vijftien landen.

Volgens NH Hoteles speelt het evenement in op de behoefte van de reisbranche om snel en persoonlijk geïnformeerd te worden over meerdere bestemmingen. Op culinair gebied maken bezoekers kennis met gerechten uit verschillende landen. Onno de Graaf, winnaar van de Gouden Cocktail Shaker 2004 en medewerker van NH Hotel Jan Tabak in Bussum, sluit het evenement af met een het serveren van een cocktail.

De NH Hoteles Groep is de derde keten van zakenhotels in Europa. NH heeft 240 hotels en 35.000 kamers in zeventien landen in Europa, Latijns Amerika en Afrika. NH meldt dat het 37 nieuwe hotelprojecten in ontwikkeling heeft, goed voor ruim 6.600 hotelkamers.

Reageer op dit artikel