nieuws

Recordpoging darten in restaurant in Borculo

Horeca

Restaurant Berkelpalace in Borculo vormt binnenkort het toneel van een recordpoging darten. Van donderdag 22 tot en met zondag 25 april vindt in het Achterhoekse restaurant annex hotel de officiële recordpoging plaats om 72 uur achtereen pijltjes te gooien.

De gemeente Borculo heeft hiervoor de organisatie, dartvereniging ’t Keldertje, toestemming gegeven. Vier darters starten donderdag 22 april om 18.00 uur met de klus. Wanneer de recordpoging in het horecabedrijf lukt, krijgt het een vermelding in het Guiness Book of Records.

De gemeente Borculo heeft hiervoor de organisatie, dartvereniging ’t Keldertje, toestemming gegeven. Vier darters starten donderdag 22 april om 18.00 uur met de klus. Wanneer de recordpoging in het horecabedrijf lukt, krijgt het een vermelding in het Guiness Book of Records.

Reageer op dit artikel