nieuws

Robuuste franse fornuizen

Horeca

Palux werd vorig jaar november officieel dealer van de Franse Molteni fornuizen, die bekend staan om hun degelijke en robuuste uitstraling. ‘Het contrast tussen enerzijds de klassieke stijl van het fornuis en anderzijds het strakke design is en lust voor het oog van restaurateurs’, meldt de dealer. Ook levert en installeert Palux complete bedrijfskeukens uit […]

Palux werd vorig jaar november officieel dealer van de Franse Molteni fornuizen, die bekend staan om hun degelijke en robuuste uitstraling. ‘Het contrast tussen enerzijds de klassieke stijl van het fornuis en anderzijds het strakke design is en lust voor het oog van restaurateurs’, meldt de dealer.

Ook levert en installeert Palux complete bedrijfskeukens uit eigen fabriek. Topline, Ecoline, Ecotron systeem en losse componenten behoren tot de productlijn.

Informatie: Palux Nederland, Bunnik, tel. (030) 656 41 20 of www.palux.nl.

Palux werd vorig jaar november officieel dealer van de Franse Molteni fornuizen, die bekend staan om hun degelijke en robuuste uitstraling. ‘Het contrast tussen enerzijds de klassieke stijl van het fornuis en anderzijds het strakke design is en lust voor het oog van restaurateurs’, meldt de dealer.

Ook levert en installeert Palux complete bedrijfskeukens uit eigen fabriek. Topline, Ecoline, Ecotron systeem en losse componenten behoren tot de productlijn.

Informatie: Palux Nederland, Bunnik, tel. (030) 656 41 20 of www.palux.nl.

Reageer op dit artikel