nieuws

SVH diploma-uitreiking IJsbereider op IJsvak

Horeca

De toekomst van het vak ambachtelijk ijsbereider is gisteren opnieuw veiliggesteld. Maar liefst 27 kandidaten ontvingen op de IJsvak 2004 uit handen van George v.d. Vught, regio-manager Noord bij het SVH, hun diploma. Manager Bureau Opleidingen Jacques Vos van het IJscentrum, het instituut dat de leerlingen opleidde, liet trots weten dat het slagingspercentage dit jaar honderd procent was. Vorig jaar leidde het centrum zo’n tien leerlingen minder op. Op 2 maart worden er alweer nieuwe examens afgelegd.

Traditie van het SVH en het IJscentrum is dat tijdens een diploma-uitreiking de best geslaagde kandidaat extra in het zonnetje wordt gezet. Dit jaar bleek dat er drie kandidaten hier kans op maakten. Zij behaalden allen hetzelfde aantal punten. Als felicitatie voor deze presentatie mogen zij een dag stage gaan lopen bij een ijsbereider naar keuze.

De best geslaagden waren:

 • Sanne Colijn
 • A. Fokking
 • De heer Palomba (niet aanwezig op foto)
 • Behoorlijk wat kandidaten waren aanwezig om hun diploma in ontvangst te nemen.
  George v/d Vught en Jacques Vos hebben het naar hun zin tijdens de diploma-
  uitreiking.
  Frans Christiaans (IJstop) feliciteert de best geslaagden.

  Traditie van het SVH en het IJscentrum is dat tijdens een diploma-uitreiking de best geslaagde kandidaat extra in het zonnetje wordt gezet. Dit jaar bleek dat er drie kandidaten hier kans op maakten. Zij behaalden allen hetzelfde aantal punten. Als felicitatie voor deze presentatie mogen zij een dag stage gaan lopen bij een ijsbereider naar keuze.

  De best geslaagden waren:

 • Sanne Colijn
 • A. Fokking
 • De heer Palomba (niet aanwezig op foto)
 • Behoorlijk wat kandidaten waren aanwezig om hun diploma in ontvangst te nemen.
  George v/d Vught en Jacques Vos hebben het naar hun zin tijdens de diploma-
  uitreiking.
  Frans Christiaans (IJstop) feliciteert de best geslaagden.
  Reageer op dit artikel