nieuws

Twee vuurwerkbommen in korte tijd bij horecazaak in Zwolle

Horeca

Café-restaurant De Vier Jaargetijden in Zwolle is in korte tijd twee maal bestookt met vuurwerkbommen. Bij de laatste explosie, vorig weekend, raakte niemand gewond. Wel zorgde de ontploffing voor behoorlijke glasschade aan het horecabedrijf.

Op het moment van de explosie was een aantal gasten aan het eten en waren in het bargedeelte ook enkele gasten. De knal van het projectiel was in een groot deel van Zwolle te horen, zo meldt de regionale uitgave De Stentor. Enkele weken gelden ontplofte ook al een bom. Toen in de steeg tussen het horecapand en een naastgelegen schoenenwinkel.

Het personeel van De Vier Jaargetijden zegt geen idee te hebben wie verantwoordelijk is voor de explosies. Een medewerkster erkende dat twee soortgelijke incidenten in relatief korte tijd kan wijzen op een ‘Vier Jaargetijden-hater’. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Op het moment van de explosie was een aantal gasten aan het eten en waren in het bargedeelte ook enkele gasten. De knal van het projectiel was in een groot deel van Zwolle te horen, zo meldt de regionale uitgave De Stentor. Enkele weken gelden ontplofte ook al een bom. Toen in de steeg tussen het horecapand en een naastgelegen schoenenwinkel.

Het personeel van De Vier Jaargetijden zegt geen idee te hebben wie verantwoordelijk is voor de explosies. Een medewerkster erkende dat twee soortgelijke incidenten in relatief korte tijd kan wijzen op een ‘Vier Jaargetijden-hater’. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Reageer op dit artikel