nieuws

Voorjaar dessins

Horeca

De nieuwe dessins van Duni voor dit voorjaar zijn Rubens’ Garden, Carina en het paasdessin Giallo. Met deze verfrissende tafelaankleding, passend bij het seizoen, halen horecaondernemers de lente in hun zaak. Onder het motto; ‘Een ei hoort erbij’ is het Giallo dessin, geel met groene en blauwe tinten, het meest geschikt voor de paastafel. Rubens’ […]

De nieuwe dessins van Duni voor dit voorjaar zijn Rubens’ Garden, Carina en het paasdessin Giallo. Met deze verfrissende tafelaankleding, passend bij het seizoen, halen horecaondernemers de lente in hun zaak. Onder het motto; ‘Een ei hoort erbij’ is het Giallo dessin, geel met groene en blauwe tinten, het meest geschikt voor de paastafel.

Rubens’ Garden heeft een fris paars dessin met diverse prints. Centraal staat hier een trendy bloem. Carina is een klassieker, maar met een opvallend dessin van gele en groene tinten.

Informatie: Duni Nederland, Breda, tel. consumenten service 076-543 23 00, België/Luxemburg tel. (0032) 3 8282000.

De nieuwe dessins van Duni voor dit voorjaar zijn Rubens’ Garden, Carina en het paasdessin Giallo. Met deze verfrissende tafelaankleding, passend bij het seizoen, halen horecaondernemers de lente in hun zaak. Onder het motto; ‘Een ei hoort erbij’ is het Giallo dessin, geel met groene en blauwe tinten, het meest geschikt voor de paastafel.

Rubens’ Garden heeft een fris paars dessin met diverse prints. Centraal staat hier een trendy bloem. Carina is een klassieker, maar met een opvallend dessin van gele en groene tinten.

Informatie: Duni Nederland, Breda, tel. consumenten service 076-543 23 00, België/Luxemburg tel. (0032) 3 8282000.

Reageer op dit artikel