nieuws

Vrolijke tafel dessins

Horeca

Dit voorjaar brengt Lotus Professional een collectie met stralende, frisse dessins die de lentezon aan tafel uitnodigen. De nieuwe dessins Spring Breeze, Daisy en Spring Meadow zijn leverbaar in een tweelaags tissue servet (33 x 33 centimeter), placemat (31 x 42 centimeter) en napperon (80 x 80 centimeter). Deze vrolijke dessins zijn uitstekend te combineren […]

Dit voorjaar brengt Lotus Professional een collectie met stralende, frisse dessins die de lentezon aan tafel uitnodigen. De nieuwe dessins Spring Breeze, Daisy en Spring Meadow zijn leverbaar in een tweelaags tissue servet (33 x 33 centimeter), placemat (31 x 42 centimeter) en napperon (80 x 80 centimeter). Deze vrolijke dessins zijn uitstekend te combineren met verschillende standaard uni kleuren. Tevens is de standaardcollectie uitgebreid met enkele nieuwe dessins servetten, placemats en onderzetters.

Bijvoorbeeld de Arabesque drielaags tissue servetten (39 x 39 centimeter), met gestileerd bladmotief in moderne, stijlvolle tinten. Voor extra comfort en luxe is er een wit servet (50 x 50 centimeter) verkrijgbaar.

Informatie: Lotus Professional, Cuijk, tel. Foodservice 00800-LOTUSPRO (56887776) of www.lotusprofessional.nl

Dit voorjaar brengt Lotus Professional een collectie met stralende, frisse dessins die de lentezon aan tafel uitnodigen. De nieuwe dessins Spring Breeze, Daisy en Spring Meadow zijn leverbaar in een tweelaags tissue servet (33 x 33 centimeter), placemat (31 x 42 centimeter) en napperon (80 x 80 centimeter). Deze vrolijke dessins zijn uitstekend te combineren met verschillende standaard uni kleuren. Tevens is de standaardcollectie uitgebreid met enkele nieuwe dessins servetten, placemats en onderzetters.

Bijvoorbeeld de Arabesque drielaags tissue servetten (39 x 39 centimeter), met gestileerd bladmotief in moderne, stijlvolle tinten. Voor extra comfort en luxe is er een wit servet (50 x 50 centimeter) verkrijgbaar.

Informatie: Lotus Professional, Cuijk, tel. Foodservice 00800-LOTUSPRO (56887776) of www.lotusprofessional.nl

Reageer op dit artikel