nieuws

Zeven doden bij hotelbrand in China

Horeca

Een hotelbrand heeft China heeft afgelopen vrijdag aan zeven mensen het leven gekost. Zeventien anderen raakten gewond. Het incident deed zich voor in Luoyang, in de centraal in China gelegen provincie Henan.

De brand in het Shensen Hotel werd veroorzaakt voor een beveiligingsbewaarder van het hotel. De veiligheidsfunctionaris stak toevallig zijn overjas in brand, waarna het complete hotel volledig afbrandde. De medewerker ging er vervolgens vandoor, maar werd gisteren opgepakt door de politie.

De brand in het Shensen Hotel werd veroorzaakt voor een beveiligingsbewaarder van het hotel. De veiligheidsfunctionaris stak toevallig zijn overjas in brand, waarna het complete hotel volledig afbrandde. De medewerker ging er vervolgens vandoor, maar werd gisteren opgepakt door de politie.

Reageer op dit artikel