nieuws

Beeren weg bij Chagall na botsing met Siliakus

Horeca

De liefde was van korte duur. Loek Beeren (foto) is weg als director of operations bij Chagall Hotels en Restaurants in Leidschendam waar hij september vorig jaar in dienst trad. Reden van zijn vertrek is zoals het zo mooi heet: verschil van inzicht in het te voeren beleid.

Beeren zegt in een toelichting dat de oorzaak van de scheiding vooral ligt in de botsende karakters van hem en president Ad Siliakus van Chagall. Daarbij kwam te veel negatieve energie vrij. ‘Niet goed voor de betrokken en ook niet voor de onderneming’, zegt Beeren die de gang van zaken overigens wel betreurt omdat hij nauw betrokken was bij de het nieuwe project van de Chagall, het Grand Winston Hotel in Rijswijk dat begin april gedeeltelijk open gaat.Beeren weet nog niet wat hij gaat doen. Vlak voor hij met Chagall in zee ging was hij bezig met een eigen onderneming. ‘Dat heb ik afgeblazen omdat ik Siliakus tegenkwam.’ Loek Beeren was vóór zijn indiensttreding bij Chagall director of food & beverage bij NH Hotels.

Reageer op dit artikel