nieuws

Begrafeniscateraar maakt er een potje van

Horeca

Er is flinke kritiek op cateringbedrijf De Vos. Het bedrijf is de vaste cateraar op de openbare begraafplaatsen in Utrecht. Volgens begrafenisondernemers maakt De Vos er een potje van. Met als gevolg dat enkele ondernemers adviseren aan klanten om hun dierbare in andere plaatsen te begraven.

De belegde broodjes zijn te karig, het personeel is slordig gekleed, de bediening is slecht en de rekening te hoog. Sinds 2002 heeft cateringbedrijf De Vos uit Houten een contract met de gemeente Utrecht. Maar niet tot ieders tevredenheid, zo merkt Dillema van de gelijknamige uitvaartverzorger op in het Utrechts Nieuwsblad: ‘Het lijkt nergens op. Je moet het beleg tegenwoordig met een vergrootglas zoeken. Warme saucijzenbroodjes die al een uur van te voren in een vettig servet zijn gedraaid. Dat kan toch niet.’

Cateringbedrijf De Vos wenst niet in te gaan op de kritiek en verwijst begrafenisondernemers door naar de gemeente. Voor De Vos had de gemeente een contract met cateringbedrijf Stelling.

Reageer op dit artikel