nieuws

Bijna vijftig ontslagen bij Hotel Ehzerwold in Almen

Horeca

45 Personeelsleden van Hotel Ehzerwold in het Gelderse Almen staan per 1 september op straat. Het gaat al enige tijd slecht met het hotel en over een paar maanden houdt het horecabedrijf definitief op te bestaan. Het pand van het hotel moet vanaf begin volgend jaar dienst doen als gemeentehuis van de fusiegemeenten Lochem en Gorssel.

De slechte economische omstandigheden waarin het hotel verkeert, heeft volgens directeur Ottenschot te maken met de geringe belangstelling voor grote conferentiehotels op het platteland. Landgoed Ehzerwold ging open in het voorjaar van 1998. Het hoofdgebouw, daterend uit 1914, beschikt over zestien conferentiezalen, elf overlegkamers, een theaterzaal en een muziekzaal.

Reageer op dit artikel