nieuws

Bladerdeegbroodje met kaasvulling

Horeca

Het nieuwe BeemsterKaasbroodje is ontstaan uit een samenwerking tussen Cono Kaasmakers uit Beemster en bakkersbedrijf Pruvé. ‘Dit leidde tot een smakelijk bladerdeegbroodje met een A-merk kaasvulling, topping en uitstraling. De hartige snack is extra lekker, extra groot en extra gevuld’, aldus de producenten. BeemsterKaasâ wordt al meer dan 100 jaar bereid volgens originele Oud-Hollandse receptuur. […]

Het nieuwe BeemsterKaasbroodje is ontstaan uit een samenwerking tussen Cono Kaasmakers uit Beemster en bakkersbedrijf Pruvé. ‘Dit leidde tot een smakelijk bladerdeegbroodje met een A-merk kaasvulling, topping en uitstraling. De hartige snack is extra lekker, extra groot en extra gevuld’, aldus de producenten. BeemsterKaasâ wordt al meer dan 100 jaar bereid volgens originele Oud-Hollandse receptuur. De kaas is smedig en vol van smaak. Het broodje is verkrijgbaar in een speciaal hapzakje via de horecagroothandel.

Er zitten 40 diepgevroren broodjes in een doos. Het broodje is in 25 minuten af te bakken in de heteluchtoven. Bij bewaring in de koelkast is het broodje in ongeveer zeven minuten af te bakken.Informatie: Pruvé, afd. customer services, tel. (0800) 022 28 56 of Cono Kaasmakers, tel. (0299) 68 92 31.

Reageer op dit artikel