nieuws

Bob’s in Uitgeest populairste discotheek

Horeca

Bob’s in Uitgeest is gisteravond tijdens het Miller Nightlife Awards Gala uitgeroepen tot de populairste discotheek van ons land. Fred Diaz Bauste van Hollywood Music Hall in Rotterdam werd bekroond tot Ambassadeur van de Discothekenbranche.

‘The place to be’ voor de provincie Noord-Holland op zaterdagavond. De jury van de discotheekwedstrijd is niet mild in het vervlechten van complimenten in het juryrapport: ‘Bobs is een onderdeel van het mega-uitgaanscomplex Bobs Party Palace, een uniek horecaconcept voor Nederland. Het partycentrum trekt wekelijks vele duizenden bezoekers in alle leeftijdscategorieën. Het bedrijf combineert al vele jaren met veel succes themafeesten met een volwaardige discotheekexploitatie op zaterdagavond. Daarmee is Bobs voor jong en oud landelijk een begrip geworden.’

Vervolg juryrapport: ‘Op uiterst inventieve en creatieve wijze trekt Bobs al vele jaren wekelijks enorme aantallen bezoekers om deze optimaal te vermaken. Discotheekexploitatie en themafeesten zijn twee verschillende disciplines, maar zonder concessies te doen blijken beide bedrijfsformules op een verantwoorde wijze geëxploiteerd te worden. Bobs wordt door veel horecaondernemers in Nederland als voorbeeld gezien, waarmee het bedrijf op alle fronten een enorme populariteit geniet. Naar het oordeel van de jury is Bobs daarmee als totaalconcept terecht het populairste uitgaanscentrum van Nederland.’

Fred Diaz Bauste van Hollywood Music Hall heeft de benoeming tot Ambassadeur van de Discothekenbranche te danken aan zijn creatieve en innovatieve ondernemersschap. De jury omschreef hem als iemand ‘die altijd bezig is met het implementeren van de laatste trend in zijn bedrijf’. ‘Hollywood Music Hall is een trendsettende, multiculturele smeltkroes, waar een totaalbeleving gecreëerd wordt voor de gasten’, aldus de jury.

De afgelopen maanden hebben enkele tienduizenden Nederlanders op hun populairste provinciale discotheken gestemd via www.stemenwin.nl of door het sturen van een sms. Mystery guests beoordeelden voor een vakjury (o.a. DJ Mark van Dale, VJ Jeroen Post, Nightlife Magazine-uitgever Jacco Bijlsma en Esther Herber-Zey van Koninklijk Horeca Nederland) de ruim honderd deelnemende discotheken.

Reageer op dit artikel