nieuws

Café Nobel wint Hanos Globe 2003

Horeca

Willem Barend Nobel ontvangt vandaag de Hanos Globe 2003. De eigenaar van Hotel Restaurant Café Nobel, 2e in de Café Top 100, krijgt deze prijs omdat hij volgens de jury een opmerkelijke presentatie qua concept heeft en zo een positieve bijdrage levert aan het imago van het zelfstandig ondernemerschap binnen de horeca. Behalve de bronzen Hanos Globe houdt Willem Barend er een geldbedrag van €2.400,- aan over.

In het juryrapport worden de afzonderlijke facetten van het bedrijf beschreven. Over het restaurant van Nobel zegt de jury: ‘In het restaurant van Nobel kan de gast kiezen uit vele gerechten, die meestal volgens eigen receptuur ontwikkeld zijn. Neem daarbij het uitstekende wijnaanbod en er is sprake van culinair genot.’

De hotelvoorziening zou het bedrijf compleet maken. ‘De prachtige kamers, waar niets aan het toeval overgelaten is, garanderen dat een verblijf bij de Familie Nobel als een waar feest ervaren wordt.’

Volgens het juryrapport straalt het bedrijf van Willem Barend rust, kwaliteit en sfeer uit. Ook zou de geboden service en gastvrijheid zorgen dat de bezoeker zich direct thuis voelt.

De jury is verder van mening dat Ameland en de plaats Ballum terecht trots kan zijn op deze mooie onderneming.

Reageer op dit artikel