nieuws

Center Parcs gooit hoge ogen in Misset Horeca Top-100

Horeca

De Top-100 van Misset Horeca die binnenkort verschijnt bevat enkele flinke verrassingen. Zo zijn er meerdere nieuwkomers en verrassende verschuivingen te verwachten in de nieuwste editie van de ranglijst, die het horecavakblad vrijdag 9 april publiceert.

Een van de snelle stijgers is Center Parc. Het vakantiebedrijf Center Parc gaat de Top 10 bestormen. Dat staat volgens de makers van de nieuwe ranglijst vast. Verder maken Ossenaar Pierre Vink en Laurens Meijer, ‘de Kooistra van het Zuiden’ hun debuut in de lijst van grootste horecabedrijven van ons land.

Vorig jaar nam Van der Valk met een omzet van € 500 miljoen de eerste plaats over van McDonald’s Nederland. Derde stond Golden Tulip Top. Of die drie horecabedrijven dit jaar weer de ereplaatsen verdelen, is maandag 5 april bekend. Dan zal de Top-100 tijdens een speciale bijeenkomst in de Euromast in Rotterdam bekend worden gemaakt voor genodigden.

Wilt u er zeker van zijn dat u direct na de bekendmaking van de Top-100 een exemplaar in uw bus heeft? Bestel dan nu een los nummer à 10,- euro door het onderstaande formulier in te vullen.

Zibb.nl/horeca
Uw gegevens

Aantal exemplaren: *
Organisatie: *
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
* verplicht veld

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.

Reageer op dit artikel