nieuws

De ‘integere’ prijzen van Marriott

Horeca

Hotelketen Marriott ontwikkelde een programma dat agenten van zakenreisbureaus in staat stelt om klanten à la minute de laagste kamerprijs aan te bieden. Dit Best Available Rate-programma is bedoeld ‘om de integriteit terug te brengen in de kamerprijzen’, zo laat de keten in een persbericht weten.

‘Wanneer de agent de preferred hotelprogramcode intoetst, verschijnt de Best Available Rate voor de beschikbare hotels en kamertypes direct op het scherm. Het laagste tarief zal altijd bovenaan staan’, zo belooft Marriott. Reisagenten hoeven voortaan dus niet meer in het GDS-systeem of via andere kanalen te zoeken naar het laagste tarief voor de klant.Het programma sluit aan op Marriott’s Look no further-garantie. Dit programma garandeert dat het geboden tarief daadwerkelijk het laagst mogelijke in de markt is. ‘De klant zal zelf nooit een lager tarief kunnen vinden op bijvoorbeeld internet of rechtstreeks bij de hotels’, aldus de persinformatie van Marriott

Reageer op dit artikel