nieuws

Docudrama verbouwing restaurant Groot Paardenburg op televisie

Horeca

De verbouwing van restaurant Groot Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel is binnenkort te zien op televisie. Yorin brengt vanaf zondag (19.30 uur) zogeheten dramadocu met de titel De Engel en Het Paard op de buis. Hierin wordt het hele verbouwings- en openingstraject van het bekende restaurant in beeld gebracht.

Groot Paardenburg is voor de grootscheepse verbouwing onder handen genomen door chef-kok Herman den Blijker en gastheer David Crouwel. Beiden van de Engel Groep. De zakelijke partners startten hun restaurantavontuur in 1993 met de aankoop van restaurant De Engel in Rotterdam. Daarna volgenden brasserie Zeezout, Foody’s, Rosso, Jachtclub Hilleregsberg en twee cateringbedrijven: Engel op Loacatie en Ins en Outs Amsterdam. Verder heeft de Engel Groep plannen om een visrestaurant te starten in de Montevideotoren in Rotterdam.

Reageer op dit artikel