nieuws

Dorp in actie voor getroffen horecapaar

Horeca

Wie goed doet, goed ontmoet. Het in Wagenberg populaire horecapaar Rino en Astrid Driessen heeft een enorme steun in de rug gekregen van de lokale bevolking. Inwoners van het Brabantse Wagenberg hielden een inzamelingsactie voor het gezin, omdat het café annex cafetaria tijdens carnaval volledig uitbrandde.

Horecabedrijf Heksenketel werd tijdens carnaval getroffen door een flinke brand. Niets bleef over van het bedrijf, waarboven het horecapaar hun woning had. Tientallen inwoners van Wagenberg, een dorp ten noorden van Breda, startten daarop een inzamelingsactie. Initiatiefnemers van de actie willen niet vertellen hoeveel de collecte heeft opgeleverd. Wel dat het bedrag vele malen hoger lag dan waar ze op hadden gerekend.

Reageer op dit artikel