nieuws

Fruit ijsjes

Horeca

Naast de vernieuwde Solero Exotic, nu met maar liefst 35 procent fruit en slechts vier procent vet, introduceert Ola de Solero Orange Fresh. Dit ijsje bevat maar liefst 50 procent fruit en helemaal geen vet. Sorbetijs vorm de basis van de Solero Orange Fresh, omhuld met een coating van bloedsinaasappel. Solero geeft energie, verfrissing en […]

Naast de vernieuwde Solero Exotic, nu met maar liefst 35 procent fruit en slechts vier procent vet, introduceert Ola de Solero Orange Fresh. Dit ijsje bevat maar liefst 50 procent fruit en helemaal geen vet.

Sorbetijs vorm de basis van de Solero Orange Fresh, omhuld met een coating van bloedsinaasappel. Solero geeft energie, verfrissing en verkoeling.

Informatie: IgloMora, ’s-Hertogenbosch, afd. klantenservice van, 073- 683 51 51, e-mail adres: klantenservice.iglo-mora@unilever.com, of www.iglomora.nl / www.OLA.nl

Reageer op dit artikel