nieuws

Gevulde broodjes uit de magnetron

Horeca

Unipro brengt twee varianten gevulde Waldkorn broodjes op de horecamarkt voor bereiding in de magnetron. De Waldkorn Microwave kaas/noten heeft een vulling van oude Goudse kaas en hazelnoten. De Waldkorn Microwave ham/kaas is met ham en oude Goudse kaas. De bereiding is super eenvoudig, want de broodjes zijn zo vanuit de vriezer in de magnetron […]

Unipro brengt twee varianten gevulde Waldkorn broodjes op de horecamarkt voor bereiding in de magnetron. De Waldkorn Microwave kaas/noten heeft een vulling van oude Goudse kaas en hazelnoten. De Waldkorn Microwave ham/kaas is met ham en oude Goudse kaas. De bereiding is super eenvoudig, want de broodjes zijn zo vanuit de vriezer in de magnetron op te warmen; zo’n 80 seconden voor een broodjes.

Middels een scheurstrip is de verpakking makkelijk open te scheuren. Er zitten 15 Waldkorn broodjes in een doos.

Informatie: Unipro, Bergen op Zoom, tel. (0800) 022 60 86 of www.uniprobakery.com.

Reageer op dit artikel