nieuws

KHN stuurt brief naar Koninklijk Huis

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland stuurt vandaag een brief naar het Koninklijk Huis. Daarin betuigt KHN haar medeleven aan de nabestaanden van prinses Juliana. Dat meldde KHN-woordvoerder Anthony van der Klis maandagochtend.

Daarnaast zal KHN een dezer dagen richtlijnen voor horecaondernemers naar buiten brengen waarin staat hoe de horeca moet omgaan met het koninklijke sterfgeval. De richtlijnen zullen te vinden zijn op de website van de brancheorganisatie. ‘Die zullen niet veel afwijken van de richtlijnen tijdens de bijzetting van prins Claus’, voorspelt Van der Klis.

De uitvaart van prinses Juliana in Delft zal in grote lijnen het draaiboek volgen dat is gebruikt bij die van prins Claus in oktober 2002. Dat zei burgemeester Van Oorschot van Delft zaterdag. Van Oorschot verwacht dat ook deze uitvaart veel inspanning vergt van Delft.

Reageer op dit artikel