nieuws

Koffielijn in kiloverpakking

Horeca

Simon Lévelt introduceert een vernieuwde koffielijn in kiloverpakking voor de horeca, bedrijven en instellingen. ‘Dit vernieuwde assortiment sluit beter aan bij de wensen van de klanten en bij de bedrijfsfilosofie van duurzaam ondernemen. Tevens is de verpakking gewijzigd, met een nieuw en onderscheidend ontwerp’, meldt de leverancier. Onder de naam Café Profesión zijn twaalf soorten […]

Simon Lévelt introduceert een vernieuwde koffielijn in kiloverpakking voor de horeca, bedrijven en instellingen. ‘Dit vernieuwde assortiment sluit beter aan bij de wensen van de klanten en bij de bedrijfsfilosofie van duurzaam ondernemen. Tevens is de verpakking gewijzigd, met een nieuw en onderscheidend ontwerp’, meldt de leverancier. Onder de naam Café Profesión zijn twaalf soorten koffie verkrijgbaar. Espresso bonen, snelfiltermaling, fresh brew en standaardmaling zijn de vernieuwde (biologische) melanges van de huidige lijn.

De leverancier meldt verder dat de Espresso Barista, de compleet nieuwe topklasse espressomelange, een absolute aanrader is.

Informatie: Simon Lévelt Koffiebranderij en Theehandel, Haarlem, tel. (023) 512 25 22 of info@simonlevelt.nl.

Reageer op dit artikel