nieuws

Light ijsje

Horeca

Met de Magnum light wil Ola een geheel nieuwe doelgroep bereiken. Deze light variant bevat 33 procent minder vet en 30 procent minder calorieën. Bovendien heeft Magnum light dezelfde smaakbeleving als Magnum Classic. Dit ijsje zal zeker aanslaan bij klanten die aan hun lijn willen denken. Informatie: IgloMora, ’s-Hertogenbosch, afd. klantenservice van, 073- 683 51 […]

Met de Magnum light wil Ola een geheel nieuwe doelgroep bereiken. Deze light variant bevat 33 procent minder vet en 30 procent minder calorieën. Bovendien heeft Magnum light dezelfde smaakbeleving als Magnum Classic.

Dit ijsje zal zeker aanslaan bij klanten die aan hun lijn willen denken.

Informatie: IgloMora, ’s-Hertogenbosch, afd. klantenservice van, 073- 683 51 51, e-mail adres: klantenservice.iglo-mora@unilever.com, of www.iglomora.nl / www.OLA.nl

Reageer op dit artikel