nieuws

Nederlandse hoteleigenaar in Frankrijk op TV

Horeca

Hoteleigenaar Arnold Verhoeven is vrijdag 19 maart te zien in het televisieprogramma TROS TV-show. Verhoeven runt samen met zijn vrouw Debby het driesterrenhotel Thomas in Le Cannet, een voorstadje van de Zuid-Franse badplaats Cannes. De Nederlandse ondernemer aan de Côte d’Azur wordt door het programma van Ivo Niehe geportretteerd.

Naast het runnen van het hotel schrijft ‘adventureseeker’ Verhoeven sinds enkele jaren boeken. Ook deze activiteit komt aan bod in het tv-programma. Half maart is Verhoeven in Nederland om zijn jongste boek, ‘Gouden vakantie tips voor de Côte d’Azur’, te promoten. Het boek is opgebouwd met antwoorden op vragen van hotelgasten. Eerder verschenen zijn boeken ‘Gek van de Côte d’Azur’ en ‘Lang Leve de Côte d’Azur’.

Reageer op dit artikel